Ακόμη και τη σκιά του φοβάται ο Μητσοτάκης – Διαψεύδει… διάψευση για το δήθεν γεύμα Τσίπρα – Παπανδρέου

Ένα δημοσίευμα για δήθεν γεύμα Αλέξη Τσίπρα – Γιώργου Παπανδρέου, προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου. Ο κ. Μητσοτάκης, χρησιμοποιεί την τοξικότητα, γιατί δεν έχει επιχειρήματα. Το δημοσίευμα διαψεύστηκε, αλλά ο κ. Μητσοτάκης που φοβάται και τη σκιά του, έσπευσε να δώσει εντολή για να εκδοθεί ανακοίνωση και να σχολιαστεί η διάψευση. Είναι τέτοιος ο πανικός του μπροστά στη βαριά ήττα που τον περιμένει που θα χρησιμοποιήσει θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Για το δήθεν γεύμα από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, επισημάνθηκε: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, όσοι συνωμοτούν, κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν, δεν χρειάζεται να συνωμοτούν».

Παρά τη διάψευση, στη ΝΔ με μια αυθαίρετη ερμηνεία και μπόλικη πολιτική σκοπιμότητα με απώτερο σκοπό να πανικοβληθεί το ακροατήριό της έσπευσαν να σχολιάζουν: «Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση ”κυβέρνησης των ηττημένων”. Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα ”Πινοσέτ” και ”Ολανδρέου”- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παπανδρέου». Και προσθέτουν: «Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης, ξέχασε ότι η ΝΔ ήταν κυβέρνηση στη μεταπολίτευση. Επίσης δεν θυμάται ότι ο ίδιος ως βουλευτής ψήφισε όλα τα μνημονικά νομοσχέδια. Φυσικά δεν θέλει να θυμάται ότι ως υπουργός είχε απολύσει μόνιμους εκπαιδευτικούς και έκανε μηνύσεις σε δημάρχους που δεν του έστειλαν τη λίστα (που ζήτησε) με τους συμβασιούχους για να κάνει απολύσεις και στην αυτοδιοίκηση.

Δυστυχώς γι αυτόν, κάθε μέρα, αποδεικνύει ως είναι Μητσοτάκης.

Related Posts