Έχει στοιχεία για τις υποκλοπές ο Τσίπρας – Σε πανικό το Μαξίμου

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο star έδειξε πως έχει στοιχεία για τις υποκλοπές. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις και ζητά απαντήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Στο στόχαστρό του, μπήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε όσα έχει αποκαλύψει το REDCARPET την τελευταία εβδομάδα. Δηλαδή, ότι υπάρχουν τέσσερα άτομα από την λίστα της εφημερίδας Documento που είχαν και νόμιμη επισύνδεση απο την ΕΥΠ.

«Φωτογράφισε» υπουργό που τον παρακολουθούσε το predator και η ΕΥΠ και άρχισε να προκαλεί: Τον υπουργό για την σιωπή του,  τον πρωθυπουργό και την εισαγγελέα κ. Βλάχου για την αμετροεπή δήλωση της στην Βουλή ότι θα παρακολουθούσε ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα, τους προειδοποίησε να μην τολμήσουν να πουν ότι έχουν καταστρέψει τα στοιχεία διότι όπως αποκάλυψε αντίγραφα διαθέτουν η Αρμόδια Διεύθυνση της ΕΥΠ, ο πάροχος και η εισαγγελέας.

Στη συνέχεια, αφού φρόντισε να στείλει στο Μαξίμου το μήνυμα ότι έχει στοιχεία στην κατοχή του, ρωτούσε τον πρωθυπουργό εάν υπήρχε νόμιμη επισύνδεση και για δημοσιογράφο που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα του Documento -εννοώντας προφανώς τον Αλέξη Παπαχελά- αλλά και για αξιωματούχο σε νευραλγική θεσμική θέση.

Κατόπιν αυτών, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις απαντήσεις τους.

 

Related Posts