Έχει δίκιο ο Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί δυο θητείες για να διορθώσει τα λάθη του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και συμμετείχε σε συζήτηση, το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία της Morgan Stanley, στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Ελληνικού Επενδυτικού Συνεδρίου που διοργανώνει η τράπεζα σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε καθησυχαστικός προς τους επενδυτές σχετικά με την διαδικασία της επικείμενης διπλής εκλογικής αναμέτρησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως η επιλογή είναι ξεκάθαρη: 4 χρόνια Κυριάκος Μητσοτάκης με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας ή 4 χρόνια με Αλέξη Τσίπρα και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του είπε:

«Πάντα πίστευα ότι χρειάζεσαι δύο πλήρεις θητείες στην Ελλάδα ώστε πραγματικά να “αλλάξεις σελίδα” και να ανέβεις επίπεδο στην αντίληψη που υπάρχει για τη χώρα.»

Αυτή η φράση έχει απαντηθεί εδώ και καιρό, ακόμη και από παλιά στελέχη της ΝΔ.

Ήδη πολλοί έχουν εκτιμήσει, ότι ο πρωθυπουργός έχει δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και έχει κάνει πάρα πολλά λάθη.

Επισήμαναν μάλιστα, ότι η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί 8 χρόνια για να διορθώσει αυτά που έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης.

Και ένα παράδειγμα: Όταν ο Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε ότι ο κατώτατος μισθός θα είναι 800 ευρώ, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με μια ανάρτησή του, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να προσέχει τι υπόσχεται γιατί θα βρει καμένη γη από τον κ. Μητσοτάκη και ότι η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί 8 χρόνια για να βγάλει από πάνω της, αυτές τις δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη.

Παρόμοιες τοποθετήσεις έχουν κάνει αρκετοί πολιτικοί.

Related Posts