Έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το χακάρισμα που δέχτηκε η Γεροβασίλη

Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στο πολιτικό γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά την ηλεκτρονική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Νωρίτερα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της Όλ. Γεροβασίλη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου σχετικά με τις ενέργειες της αστυνομίας.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της κας Γεροβασίλη για ηλεκτρονική επίθεση και αφαίρεση χρημάτων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Σημειώνεται ότι η κα Γεροβασίλη κατήγγειλε και το χακάρισμα των προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά τοποθετώντας την παραπάνω ηλεκτρονική επίθεση στο κάδρο του σκανδάλου των υποκλοπών.

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες» σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Γεροβασίλη.

Related Posts